Over

Over Deel 2:

Het eerste deel van Chris! liep uiteindelijk van januari tot maart 2019.  Ik had het voordeel dat dit verhaal al voor de helft bestond. Het verder breien ging best vlot en de reacties waren bemoedigend. Er werd zelfs om een vervolg gevraagd.

Hier is het vervolg en het moet nog helemaal verzonnen worden. Weer een nieuwe uitdaging. Opmerkingen en input zijn altijd welkom.

Veel leesplezier!

Chris(tine)

9 juli 2019

 

______________________________________________

 

Over Deel 1:

Dit is een blovel. U krijgt van mij een roman in een blog. Helemaal gratis.

Wat mag u verwachten? Een begin, een midden en een einde. Jawel, een einde. Dat is voorzien voor maart of april (2019). Misschien mei. Het einde ligt namelijk al gedeeltelijk vast. Maar met een blovel weet je nooit, het kan nog alle kanten uit. Het enige wat ik u kan beloven is dat ik u twee of drie keer per week op de hoogte zal houden van mijn belevenissen in Trescases, een bijna uitgestorven dorp in de Franse Pyreneeën.

Daar huur ik een vakantiehuis om te bekomen van mijn ontslag bij een uitgeverij, waar ik de helft van mijn leven kookboeken heb vertaald, en om nu eindelijk zelf een kookboek te schrijven. En ook omdat ik even geen mensen om mij heen verdraag.

Wat moet u nog weten van mij? Ik ben negenenvijftig eenenzestig jaar. Niet echt een sexy leeftijd. Maar ik ga er alles voor doen om, gezond en wel, minstens negentig te worden. Vanuit die hoek bekeken ben ik nog jong. Mocht mijn leeftijd u op een of andere manier toch hinderen, dan gaat u maar ergens anders lezen.

Wie blijft, zal er geen spijt van krijgen.

Chris

1 Januari 2019

fullsizeoutput_12

 

Vrijwaring
Het dorp Trescases is een fictieve plaats. Alle personages in dit verhaal zijn verzonnen, behalve de beroemdheden. Alle gebeurtenissen (vooral die met de beroemdheden) zijn verzonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s